(Coaching en Advies)

Over mij

Ik ben sterk in het bereiken van doelen, doordat ik een open en mensgerichte manager/ adviseur ben die – vaak door ogenschijnlijk onzichtbare informatie – snel een beeld heeft van de organisatie en betrokkenen. Daardoor kom ik snel tot de kern ‘waar het écht om gaat’. Door mijn unieke manier van werken trek ik de organisatie en de betrokkenen vlot, waarbij de focus altijd gericht blijft op het gewenste resultaat.

Door mijn uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van beleidsontwikkeling, -uitvoering en groepsdynamica, ben ik in staat om onder diverse ingewikkelde en kritieke omstandigheden een organisatie in de gewenste richting te bewegen.

Ik heb als pionier ontwikkelingen in gang gezet en leiding gegeven op het gebied van bestuur en management, personeelsbeleid, strategisch beleid, organisatieontwikkeling, IPB, formatie en taakbeleid en heb daarvoor diverse instrumenten ontwikkeld. Het meest recente instrument is een volledig op maat gemaakt competentiesysteem (meergraden feedback). Daarnaast biedt mijn interventietechniek “De weg naar authenticiteit” zeer verrassende resultaten.

Schuiven naar boven